top of page

 

 

“ Eén beeld zegt vaak meer dan duizend woorden.. Beeld raakt, prikkelt en beweegt. "

 

Duurzaam ondernemen

 

Duurzaam24.tv : de online tv- zender die bedrijven, organisaties en personen die, net als wij, sterk gefocused zijn op innovatie, duurzaamheid en (technische) ontwikkelingen in beeld brengt.

Van duurzame dancings tot innovatieve App creators en van natuurbeheerders tot biologische voedselproducenten. Aan het televisiekanaal wordt invulling gegeven door een ervaren redactie, onder leiding van de producent Ida van de Schepop en Creative Director Rob Verschueren.

Half maart 2014 is de zender vanaf het Media Park gelanceerd en zal vanaf dat moment te zien zijn via internet, smart tv’s, smartphones, partner websites en stream aanbieders. Op dit moment is onze redactie druk met het vergaren van beelden van de meest innovatieve en duurzame projecten c.q. ontwikkelingen.

 

One picture paints a thousand words

 

Wij verzorgen uw Corporate-, bedrijfs-, of (product) promotiefilms en publiceren deze op ons duurzame online televisiekanaal met actuele, innovatieve en duurzame nieuwsberichten en reportages.

Rondom de publicatie van uw bedrijfsfilm starten wij gelijktijdig een landelijke, op uw bedrijf toegespitste,  online bannercampagne ,

en creeren zo voor u maximale aandacht voor uw innovatieve ideeen . 

 

Meer weten over alle mogelijkheden ?

 

Neem dan nu  contact  met ons op , wij plannen graag een afspraak om alle mogelijkheden met u door te nemen !

 

 

DBD Media

 

 

 

Onze partner in duurzaamheid : Duurzaam24.tv

bottom of page